Nyheter

Nyligen har vi köpt en sommarstuga till, vill du har lite mer komfort som i Kvarnamo kan du nu hyra Åkerhult stugan.

Under 2017 har ,för tredje året i rad, EMventure vunnit  priset för Bästa Kanotcentral hos Turistmål. Vi vill tacka alla som röstat fram oss.

EMventure vinnare av årets turismpris 2017
För tredje gången delade Vetlanda kommun ut turismpriset i samband med Vetlandas näringslivsgala. Turismpriset gick i år till företaget EMventure och Ronny Waumans tog emot priset med stor glädje! (mer)

Nu hyr vi på EMventure även E-mountainbikes ut. Vill du prova på eller har du någon i gänget som är inte så bra på cykel är du välkomna. Mer info på vart uthyrnings sida

Under 2016 var vi med i det Belgiska TV programmet Met Vier In Bed på VTM (fragment 1) (fragment 2)

Grupp ungdomar med hjälp hoppa upp

Bo midt i naturen

Vår bas Kröken ligger avskilt i byn Emhult, 25 km öster om Vetlanda. Huvudbyggnaden är en gammal bondgård från tidigt 1800-tal. I pensionatet finns nya rymliga rum. I trädgården kan du njuta av den finska bastun efter en dag i naturen.

Vill du njuta av lugnet, då kan du också bo i vår 200 år gamla stuga Kvarnamo. Kvarnamo ligger avskilt i skogen, där endast tystnad, naturen och en porlande bäck är dina grannar.

Bild på anläggningen Kröken

Aktiv i Småland

Njut av den svenska naturen, stillheten under en kanottur på Emån eller farten på en mountainbike genom de stora skogarna i Småland eller känn smaken av adrenalin under vår ”death ride”. Vi erbjuder olika aktivitetspaket men du är också välkommen att hyra en kanot eller mountainbike på egen hand. Under vintermånaderna erbjuder vi exklusiva skotersafari i Lappland.

Person hänger på en linbana och åker genom skogen med benen och armarna utsträckta

Medlem i

Nuvab logo
Swedish welcome logo
Visita logo
Visita logo
Logo Kayak & Canoe Federation