Äventyr i naturen

Med över 30 års erfarenhet erbjuder EMventure äventyrsaktiviteter i Sverige.

Du hittar oss i södra Sverige på Småländska höglandet. Den perfekta platsen att vara på för en aktiv semester och njuta av naturen.

Vi älskar den personliga kontakten med våra gäster och har medvetet behållt småskaligheten i var verksamhet. Vi arbetar också ständigt med hållbarheten i både våra tjänster och miljön.

Grupp ungdomar med hjälp hoppa upp

Bo i naturen

Vår bas Kröken ligger avskilt i byn Emhult, 25 km öster om Vetlanda. Huvudbyggnaden är en gammal bondgård från tidigt 1800-tal. I pensionatet finns nya rymliga rum. I trädgården kan du njuta av den finska bastun efter en dag i naturen.

Vill du njuta av lugnet, då kan du också bo i vår 200 år gamla stuga Kvarnamo. Kvarnamo ligger avskilt i skogen, där endast tystnad, naturen och en porlande bäck är dina grannar.

Bild på anläggningen Kröken

Aktiv i naturen

Njut av den svenska naturen, stillheten under en kanottur på Emån eller farten på en mountainbike genom de stora skogarna i Småland eller känn smaken av adrenalin under vår ”death ride”. Vi erbjuder olika aktivitetspaket men du är också välkommen att hyra en kanot eller mountainbike på egen hand. Under vintermånaderna erbjuder vi exklusiva skotersafari i Lappland.

Person hänger på en linbana och åker genom skogen med benen och armarna utsträckta

Medlem i

Nuvab logo
Swedish welcome logo
Visita logo
Visita logo
Logo Kayak & Canoe Federation
På vår hemsida använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer...