Rode blokhut in het bos

Kvarnamo

En 200 år gammal timmerstuga för 2-4 personer mitt i skogen.

Tillbaka till naturen! Det är möjligt, i vårt 200 år gamla torp. En stuga mitt i skogen, 5 km från vår bas Kröken. Det finns inget rinnande vatten och ingen elektricitet, men du kan gå fritt i skogen och plocka lingon, blåbär eller smultron. En liten bäck med vattenfall och skogen gör platsen unik.

Huset är i ursprungligt skick. Här hittar du ett mysigt vardagsrum med öppen spis, kök med spis och ett sovrum med dubbelsäng. Två extra sängar finns tillgängligt. I en nyare byggnad finns en bastu.

Till matlagning finns ett gasolspis . Köket är utrustat med gasolkylskåp. Belysning sker med oljelampor och stearinljus. Den närmaste grannen finns 2 km bort, torpet Kvarnamo är verkligen en plats för total avkoppling. En badplats finns inom 3 km. För uthyrning av kanoter och mountainbikes eller för att ladda din telefon eller kamera kan du komma till Kröken.

 

Hyror i 2017:

  • Våren (1 April - 17 juni): 3 300:- /vecka
  • Sommar (17 juni-19 augusti): 3 995:- /vecka
  • Hösten (19 augusti- 21oktober) 3 700:- /vecka
  • Extrasäng: 300:- /säng
  • (Lördag till lördag, inkl.: sängkläder, ved och gas)
Vedeldad spis och ett kylskåp
På vår hemsida använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer...