Nyheter

COVID 19

Vi öppnar den här säsongen som planerat den 1 maj men med lämpliga åtgärder.

KRÖKEN: I detta boende får vi maximalt 4 familjer eller en grupp med högst 20 deltagare.Middag och frukost kan tas individuellt.

KVARNAMO & ÅKERSHULT: Eftersom våra fritidshus är avlägsna är det inga problem att tillbringa din semester där.

KANOTUTHYRNING: endast efter överenskommelse så att vi inte tar emot olika kunder samtidigt.

På grund av den här exceptionella situationen ber vi inte om förskott och du kan avboka gratis, detta gäller endast direkta reservationer som görs efter 1 april.Bokningar som görs via bokningsplattformar eller via våra agenter är underlagt villkoren för agenterna eller plattformarna.

Grupp ungdomar med hjälp hoppa upp

Bo midt i naturen

Vår bas Kröken ligger avskilt i byn Emhult, 25 km öster om Vetlanda. Huvudbyggnaden är en gammal bondgård från tidigt 1800-tal. I pensionatet finns nya rymliga rum. I trädgården kan du njuta av den finska bastun efter en dag i naturen.

Vill du njuta av lugnet, då kan du också bo i våra stugor Kvarnamo eller Åkerhult . Som ligger avskilt i skogen, där endast tystnad och naturen  är dina grannar.

Bild på anläggningen Kröken

Aktiv i Småland

Njut av den svenska naturen, stillheten under en kanottur på Emån eller farten på en mountainbike genom de stora skogarna i Småland eller känn smaken av adrenalin under vår ”death ride”. Vi erbjuder olika aktivitetspaket men du är också välkommen att hyra en kanot eller mountainbike på egen hand. Under vintermånaderna erbjuder vi exklusiva skotersafari i Lappland.

Person hänger på en linbana och åker genom skogen med benen och armarna utsträckta

Medlem i

Nuvab logo
Swedish welcome logo
Visita logo
Visita logo
Logo Kayak & Canoe Federation